Pocket voor Firefox FAQ

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Pocket and Mozilla Logos

Introductie tot Pocket-integratie in Firefox

Pocket is naadloos geïntegreerd in Firefox! Dit betekent dat Pocket klaar voor gebruik is in Firefox, zonder dat u iets hoeft in te stellen. Hiernaast kunnen Firefox-gebruikers hun Mozilla-account gebruiken om te registreren voor Pocket.

Dit artikel beantwoordt veelgestelde vragen over deze integratie.

Wat is Pocket en waarom verschijnt het in Firefox?

Pocket is deel van de Mozilla-familie, net als Firefox. Pocket is in Firefox ingebouwd, zodat u op een handige manier elk artikel, video of webpagina kunt opslaan met een druk op de knop.

Als u er nog niet bekend mee bent, Pocket maakt het eenvoudig om inhoud van hoge kwaliteit te ontdekken die uw aandacht waard is en om inhoud op te slaan, zodat er naar kunt terugkeren als u er tijd voor hebt. Met de gratis mobiele apps van Pocket kunt u uw opgeslagen inhoud overal bekijken, zelfs als u apparaat offline is.

Ik zie de Pocket-knop niet in mijn werkbalk. Wat moet ik doen?

Maak u geen zorgen als u geen Pocket-knop ziet in Firefox – er is meestal een simpele oplossing. U hebt wellicht Pocket uitgeschakeld of de Pocket-knop verwijderd. Lees dit artikel voor oplossingen en bezoek deze pagina voor een handige gids voor het gebruik van Pocket in Firefox: Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox.

Ik ben nieuw bij Pocket. Hoe kan ik beginnen?

Welkom! Om te beginnen, registreer u gewoon voor een Pocket-account en klik op de Pocket-knop in uw adresbalk om koppelingen in uw lijst op te slaan. U kunt uw opgeslagen items lezen op de website van Pocket.

Moet ik een account aanmaken om Pocket te gebruiken?

Ja, u dient een account aan te maken om Pocket te gebruiken.

Waarom moet ik telkens als een koppeling naar Pocket probeer op te slaan aanmelden?

Firefox zou uw Pocket-account moeten onthouden, zodat u eenvoudig kunt opslaan als u op de Pocket-knop klikt. Als u telkens gevraagd wordt aan te melden, heeft Firefox mogelijk problemen om uw account te onthouden. Dit kan gebeuren als u privacyinstellingen in Firefox zijn ingesteld op ‘geschiedenis nooit onthouden’, of als u aangepaste privacy-instellingen gebruikt. Klik hier voor meer probleemoplossingsinformatie.

Er verschijnt een leeg pop-upvenster in plaats van het bericht ‘Pagina opgeslagen’ als ik een koppeling opsla

Het is bekend dat een leeg pop-upvenster kan verschijnen als u de browserextensie NoScript gebruikt. Voeg om dit op te lossen Pocket toe aan de toestemmingslijst door deze instructies te volgen:

1. Ga naar de Pocket-website en zorg ervoor dat u bent aangemeld
  2. Bezoek de NoScript-opties
  3. Klik op het tabblad Toestemmingen
  4. Plak de volgende tekst: about:pocket-saved
  5. Klik op Toestaan
  6. Plak de volgende tekst: about:pocket-signup
  7. Klik op Toestaan
  8. Klik op OK

Dat is alles! U ziet nu het bericht ‘Pagina opgeslagen’ en kunt de extra functionaliteit in dit pop-upvenster gebruiken.

Nu Pocket is geïntegreerd in Firefox, werkt het dan niet meer in andere browsers?

Helemaal niet! Pocket is algemeen toegankelijk en is beschikbaar in browsers en mobiele apps. Pocket is niet exclusief verbonden aan een specifiek platform, dus u kunt de inhoud waar u om geeft echt ontdekken, opslaan en bekijken op elk apparaat en met elke browser.

Kan ik de Pocket-knop uitschakelen als ik geen interesse heb in deze integratie?

Als u Pocket niet wilt gebruiken, kunt u het uitschakelen door deze instructies te volgen.