Van start met Pocket voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Ziet u een crash van Pocket voor iOS? Werk dan bij naar 8.0.7 voor een oplossing. We waarderen de behulpzame meldingen vanuit de Pocket-gemeenschap!

Pocket maakt het eenvoudig om geweldige inhoud te ontdekken die is toegesneden op uw interesses, en deze inhoud op te slaan, zodat u er later naar terug kunt gaan – op elk apparaat, op elk moment.

Pocket iOS 1

Registreren voor Pocket op uw iPhone

U kunt registreren voor Pocket met een Firefox-, Google- of Apple-account.

1. Open de Pocket-app.
  2. Tik op de knop Registreren.
  3. Selecteer de account die u wilt gebruiken voor uw inschrijving. U wordt doorgestuurd naar de website van die service om het registratieproces voort te zetten.
  4. Voer uw e-mailadres in en kies het wachtwoord voor de geselecteerde account.
    Pocket iOS 2

Aanmelden bij Pocket op uw iPhone

U kunt aanmelden bij Pocket met een Mozilla-, Google-, Apple- of Pocket-account.

1. Open de Pocket-app.
  2. Klik Aanmelden.
  3. Selecteer de account die u wilt gebruiken voor uw aanmelding. U wordt doorgestuurd naar de website van die service om het aanmeldproces voort te zetten.
  4. Voer uw e-mailadres in en kies het wachtwoord voor de geselecteerde account.
    Pocket iOS 3

Als u problemen ondervindt bij het aanmelden bij uw Mozilla-account of Pocket-account, lees dan:

Als u het wachtwoord van uw Google- of Apple-account bent vergeten, dient u contact op te nemen met de ondersteuningsteams van Google of Apple voor hulp.

Pocket gebruiken op uw iOS-apparaat

Als u Pocket voor het eerst opent, krijgt u enkele centrale functies te zien in de navigatiebalk:

Pocket iOS 4
  • Start: hiermee kunt u snel door populaire artikelen of video’s bladeren die momenteel trending zijn op Pocket.
    • Als u een artikel of video tegenkomt die u later wilt lezen of bekijken, tik dan eenvoudigweg op de knop in de rechterbenedenhoek van elk artikel.
    • Tik op de drie stippen in de rechterbenedenhoek om een artikel te delen of te melden.
  • Opgeslagen: tik voor toegang tot uw opgeslagen artikelen simpelweg op Opgeslagen in de navigatiebalk. Hier kunt u al uw opgeslagen inhoud bekijken en beheren.
  • Instellingen: als u uw Pocket-ervaring wilt aanpassen, kunt u de sectie Instellingen openen. Hier kunt u uw accountinstellingen wijzigen, abonneren op Premium en ondersteuning vragen als u problemen ervaart.