Uw abonnement op Pocket Premium opzeggen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De procedure voor het opzeggen van uw Pocket Premium-abonnement hangt af van waar u het hebt aangeschaft.

Als u uw aankoop op de Pocket-website hebt gedaan

Bezoek de pagina Abonnement beheren en klik op Pocket Premium opzeggen. Uw abonnement wordt opgezegd aan het einde van de abonnementsperiode.

Als u uw aankoop in Pocket voor iOS hebt gedaan

Klik hier voor info over hoe u een abonnement dat u in de iOS App Store hebt aangeschaft moet opzeggen.

Als u uw aankoop in Pocket in Android hebt gedaan

1. Bezoek de Google Play Store-pagina van Pocket.
  2. Uw abonnement wordt vermeld op de detailspagina van de app. Tik op Opzeggen.
  3. U ziet een bevestigingsbericht. Tik op Ja. Uw abonnement wordt opgezegd aan het einde van de abonnementsperiode.

Meer gedetailleerde instructies kunnen worden gevonden bij Google Play-ondersteuning.

Gerelateerde vragen

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn abonnement opzeg?

Als u uw abonnement beëindigt, wordt uw Pocket-account omgezet naar een volledige gratis account. U hebt aan na het verstrijken van uw abonnementsperiode geen toegang meer tot Premium-functies, waaronder de Permanente bibliotheek.

Kan ik restitutie krijgen voor mijn Pocket Premium-aankoop?

Hoe kan ik mijn Pocket-account en -gegevens verwijderen?

Klik hier voor info over hoe uw Pocket-account en -gegevens verwijdert.