Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Kako se znebim podčrtanih besed, ki me bodijo na druge reklame in odpiranja novih nezaželenih oken?oken

  • 1 réponse
  • 3 ont ce problème
  • 33 vues
  • Dernière réponse par guigs

more options

Na vseh spletnih strane ki jih odprem s pomočjo Mozille se v tekstu strani besede dvojno podčrtajo in pobarvajo modro, ter dajejo videz da vodi vsebina vezana na članek, na dodatno vsebino. Seveda gre za advertising, ki te odpelje na nekja drugega (skrite reklame). Prav tako se mi dogaja da se mi ob prehodu miške preko strani (BREZ KLIKA) začenjo odpirati številna dodatna okna - spet reklama!

Primer: ko odprem 24ur.com se mi odpre osnovno okno z možni podvsebinami / članki. Če kliknem na en članek se mi takoj odprejo 3 ali 4 podstrani (ki niso vezane na članek). Če pa iščem kaj po netu (recimo o pogrešanem malezijskem letalu) pa je vsak članek na to temo prepreden s temi podčrtanimi besedami, ki delujejo kot na wikipediji, endar to niso!


Kako se lahko znebim teh dveh dejavnikov, ki mi zelo otežjeta in upočasnujeta delo???

Hvala že vnaprej za odgovor! Alen

Na vseh spletnih strane ki jih odprem s pomočjo Mozille se v tekstu strani besede dvojno podčrtajo in pobarvajo modro, ter dajejo videz da vodi vsebina vezana na članek, na dodatno vsebino. Seveda gre za advertising, ki te odpelje na nekja drugega (skrite reklame). Prav tako se mi dogaja da se mi ob prehodu miške preko strani (BREZ KLIKA) začenjo odpirati številna dodatna okna - spet reklama! Primer: ko odprem 24ur.com se mi odpre osnovno okno z možni podvsebinami / članki. Če kliknem na en članek se mi takoj odprejo 3 ali 4 podstrani (ki niso vezane na članek). Če pa iščem kaj po netu (recimo o pogrešanem malezijskem letalu) pa je vsak članek na to temo prepreden s temi podčrtanimi besedami, ki delujejo kot na wikipediji, endar to niso! Kako se lahko znebim teh dveh dejavnikov, ki mi zelo otežjeta in upočasnujeta delo??? Hvala že vnaprej za odgovor! Alen

Toutes les réponses (1)

more options

Hi, Razumem, da ste dobili oglasov v URL-jev, spletnih strani, ki se odpirajo nova okna in njena zelo nadležno. Na oder, da blokira to dodaja, glej, če je oglas tretja stranka z Ad Block Plus dodate na.

Prav tako lahko čebele htat adware je okužen svoj ​​profil. Glej tudi http://malwaretips.com/blogs/remove-adware-popup-ads/