Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

eklentiler

  • 1 réponse
  • 0 a ce problème
  • 6 vues
  • Dernière réponse par Selim

more options

Merhaba! Firefox çok geniş bir eklenti kütüphanesine sahip hatta bazen burada olupda chromede olmayan eklentiler bile var. Ama yine chrome eklenti için daha fazlaq mesela benim kullandığım bir ekleti var. Adı wetab firefox için yok. Chrome eklentilerini firefoxa nasıl yükleriz.

'''Merhaba!''' Firefox çok geniş bir eklenti kütüphanesine sahip hatta bazen burada olupda chromede olmayan eklentiler bile var. Ama yine chrome eklenti için daha fazlaq mesela benim kullandığım bir ekleti var. Adı wetab firefox için yok. Chrome eklentilerini firefoxa nasıl yükleriz.

Toutes les réponses (1)

more options

Firefox ile Chrome'un uzantı altyapıları benzer olmakla birlikte Chrome uzantılarını Firefox'a yükleyemezsiniz. Uzantının Firefox sürümünü uzantıyı geliştiren kişinin hazırlaması gerekiyor.