Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Mitä Mozillalle tapahtuu Windows 10 s.n ja pron kanssa, kun siellä ei toimi kuin windows.in oma selain, olenko oikeassa?

more options

Meneekö Mozilla Bing.in kautta ladattavaksi tulevaisuudessa, vai toimiiko se enää tulevaisuuden Windows.issa

Meneekö Mozilla Bing.in kautta ladattavaksi tulevaisuudessa, vai toimiiko se enää tulevaisuuden Windows.issa

Toutes les réponses (1)

more options

Tuota, mistä kuulit että Mozilla Firefox ei enää toimisi Windows 10:ssä? Kuulemieni tietojen mukaan (olen vain vapaaehtoinen IT-alan opiskelija) Firefox kyllä toimii Windows 10 Prossa ja Homessa edelleen. Windows 10 S:ssä sitä ei voi käyttää nykyisellään, mutta Mozilla voisi julkaista Firefoxin myös Windowsin sovelluskaupassa. Silloin Firefoxia pystyisi käyttämään myös Windows 10 S:llä, mutta S:ssä on kyllä se ikävä puoli, että S:ssä Microsoft Edge on aina oletusselain eikä oletusselainta voi vaihtaa. Homessa ja Prossa oletusselaimen voi vaihtaa Firefoxiin. Oletusselaimen valinta on sikäli tärkeä, että kaikki muista ohjelmista avautuvat verkkosivut avautuvat aina sillä.

Modifié le par user182358391634626499304511781402597790703