Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Gyerekeim elől szeretném elzárni a kiegészítők (beállítások) elérését, hogy a gyerekfelügyeleti software-t ne tudják letiltani.

  • 1 réponse
  • 1 a ce problème
  • 4 vues
  • Dernière réponse par guigs

more options

Windows 7 operációs rendszerem van. A Norton szülői felügyeletet használom a gyerekem internet tartalom szabályozására, szűrésére. A két gyermekem külön külön fiókot használ általános felhasználóként. Csak Firefoxot használunk ezen a gépen. A szűrés, egy program, és egy Firefox kiegészítő segítségével nagyszerűen el is végzi a feladatát, de ha a gyermekem (egyik 10, a másik 7 éves) letiltja a kiegészítőt, már szabadon el is éri az interneten található összes tartalmat. Valahogyan szeretném azt, hogy le lehessen náluk zárolni egy jelszóval a Firefox beállítás és kiegészítő funkciót, így elérvén, hogy ne tudják a felügyeleti szoftvert megkerülni, letiltani. Előre is köszönöm a hozzáértők válaszát.

Üdvözlettel: Lövei Emil

Windows 7 operációs rendszerem van. A Norton szülői felügyeletet használom a gyerekem internet tartalom szabályozására, szűrésére. A két gyermekem külön külön fiókot használ általános felhasználóként. Csak Firefoxot használunk ezen a gépen. A szűrés, egy program, és egy Firefox kiegészítő segítségével nagyszerűen el is végzi a feladatát, de ha a gyermekem (egyik 10, a másik 7 éves) letiltja a kiegészítőt, már szabadon el is éri az interneten található összes tartalmat. Valahogyan szeretném azt, hogy le lehessen náluk zárolni egy jelszóval a Firefox beállítás és kiegészítő funkciót, így elérvén, hogy ne tudják a felügyeleti szoftvert megkerülni, letiltani. Előre is köszönöm a hozzáértők válaszát. Üdvözlettel: Lövei Emil

Modifié le par Lövei

Toutes les réponses (1)

more options

Translate Helló Emil, Van egy lehetőség hívott zárolása preferenciák esetleg a trükk. Szükség lehet egy fordítás kiterjesztés vagy Google Translate, de: http://kb.mozillazine.org/Locking_preferences

Ez a kiegészítő a mester jelszó +

Lásd még: