Windows 10 - oletusselaimen vaihtaminen

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 162260
  • Luotu:
  • Luonut: Jarmo
  • Kommentti: Päivitetty uusimman en-version 162234 mukaiseksi
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: jjuslin
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen lähde
Muutoksen sisältö
Tämä artikkeli koskee ainoastaan Windows 10 käyttöjärjestelmää.
Kun päivität Windows 10 käyttöjärjestelmään, saattaa päivitys vaihtaa oletusselaimeksi Microsoft Edgen. Voit muuttaa Firefoxin takaisin oletusselaimeksi seuraavasti:

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Napsauta Yleiset-paneelin Käynnistys-osiossa Aseta oletukseksiAseta oletukseksi….
    default 38Fx56GeneralPanelStartup-MakeDefaultBrowserFx57GeneralPanelStartup-MakeDefaultFx61GeneralPanelStartup-MakeDefault
  3. Windowsin Asetukset-sovelluksen Oletussovellukset-ikkuna aukeaa.
  4. Vieritä alaspäin, kunnes tulet Selain-osioon. Tässä tapauksessa kuvakkeella on tekstinä joko Microsoft Edge tai Valitse oletusselain Napsauta kuvaketta, jolloin Valitse sovellus-pienoisikkuna aukeaa.
    default apps win10
  5. Napsauta Firefox, jolloin se vaihdetaan oletusselaimeksi. Windows saattaa avata vielä Ennen kuin vaihdat -ikkunan. Napsauta siinä Vaihda joka tapauksessa.
    firefox default 10
  6. Firefox on nyt asetettu oletusselaimeksi. Tallenna muutokset sulkemalla ikkuna.