Unohda-painike - poista nopeasti Firefoxin sivuhistoria

Ota viimeisimmät ominaisuudet ja tietoturvaominaisuudet käyttöön päivittämällä Firefoxisi sen viimeisimpään versioon.

Firefox antaa entistä enemmän vaikutusvaltaa tietosuojaasi. Firefoxin uudessa versiossa on Unohda-painike, joka tyhjentää selaushistorian valitsemaltasi aikajaksolta jättäen muut tiedot koskemattomiksi.

Pääset käyttämään toimintoa muutamalla napsautuksella:

1. Lisätään ensin Unohda-painike työkalupalkkiisi. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran!
    • Napsauta valikkopainiketta new fx menu .
    • Napsauta +Muokkaa -painiketta valikkopaneelin alaosassa.
    • Raahaa Unohda-painike forget button gray Lisää työkaluja ja ominaisuuksia -alueelta työkalupalkkiin ja napsauta Lopeta muokkaus.
  2. Kun haluat poistaa viimeaikaisen sivuhistorian, napsauta Unohda-painiketta forget button gray työkalupalkissa.
  3. Valitse aikaväli, jolta haluat poistaa sivuhistorian (viisi minuuttia, kaksi tuntia tai 24 tuntia), ja napsauta punaista Unohda!-painiketta. Tärkeää: Kun olet napsauttanut tätä painiketta, valitut tiedot poistetaan pysyvästi, eikä niitä voi palauttaa.
    forget controls
  4. Firefox tyhjentää sivuhistorian ja evästeet valitulta ajanjaksolta, sulkee avoimet välilehtesi ja avaa uuden tyhjän ikkunan.
Firefoxissa on myös muita tietosuojatoimintoja, joilla voit tyhjentää vielä enemmän tietojasi, kuten salasanoja ja sivustoasetuksia.
// Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:Atte, Jarmo. Sinäkin voit auttaa.