Template:safemode

Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Firefox-painiketta, siirry Ohje-valikkoonAvaa valikkopalkin Ohje-valikkoAvaa Firefox-ikkunan ylälaidan Ohje-valikko ja valitse Käynnistä uudelleen ilman lisäosia.... Firefox käynnistyy vikasietotilassa.
Huomaa: Firefox käynnistyy vikasietotilaan myös pitämällä Shift pohjassa Firefoxin käynnistyskuvaketta napsautettaessa.pitämällä Option pohjassa Firefoxin käynnistyskuvaketta napsautettaessa.suorittamalla Päätteessä komento: firefox -safe-mode
Pääte saattaa kysyä myös asennussijaintia (esim. /usr/lib/firefox)
Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , napsauta sitten ohjepainiketta Help-29 ja valitse Käynnistä uudelleen ilman lisäosia.... Firefox käynnistyy vikasietotilassa.
Huomaa: Firefox käynnistyy vikasietotilaan myös pitämällä Shift pohjassa Firefoxin käynnistyskuvaketta napsautettaessa.pitämällä Option pohjassa Firefoxin käynnistyskuvaketta napsautettaessa.suorittamalla Päätteessä komento: firefox -safe-mode
Pääte saattaa kysyä myös asennussijaintia (esim. /usr/lib/firefox)
Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: admin, funky, alluk., jjuslin. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.