Template:OpenHistoryLibrary

Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Firefox-painiketta, mene Sivuhistoria-valikkoon ja valitse Näytä sivuhistoria avataksesi arkistoikkunan.Napsauta valikkopalkin Sivuhistoria-valikkoa ja valitse Näytä sivuhistoria avataksesi arkistoikkunan.Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Sivuhistoria -valikkoa ja valitse Näytä sivuhistoria avataksesi arkistoikkunan.

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , valitse Sivuhistoria ja napsauta Näytä sivuhistoria -linkkiä listan alaosassa avataksesi arkistoikkunan.