Template:adddevices

1. Käynnistä Firefox sillä laitteella jonka haluat lisätä, ja napsauta Valikko-painiketta new FX Menu Fx57Menu .
  2. Napsauta valikon alalaidassa Kirjaudu sisään Sync-palveluun.
  3. Napsauta SyncFirefox-tili paneelissa Kirjaudu sisään.
  4. Syötä Kirjaudu sisään -sivulla sama sähköpostiosoite ja salasana, jota olet käyttänyt muilla laitteillasi.
  5. Kun olet kirjautunut, Firefox aloittaa synkronoinnin.
Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: Atte, Jarmo. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.