Template:adddevices

1. Avaa Firefoxin oletusaloitussivu napsauttamalla Aloitussivu-painiketta tai kirjoittamalla osoitepalkkiin about:home.
  2. Avaa Sync-palvelun asetusikkuna napsauttamalla aloitussivun alalaidassa Sync-linkkiä.
    Home Page Sync Button - Win - Finnish Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Napsauta sitten Liitä laite-linkkiä, jolloin Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
    Pair a device - Win - Finnish Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Kirjoita 12-merkkinen koodi, joka luotiin toisella laitteellasi ja napsauta SeuraavaJatka.
    Add Device - Win 2 - Finnish Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Kun koodi hyväksytään, näet Laite yhdistetty -viestin. Laitteen tietoja aletaan synkronoida välittömästi. Sulje asetusikkuna napsauttamalla Valmis.
  1. Käynnistä Firefox laitteessa, jonka haluat lisätä, ja napsauta valikkopainiketta new FX Menu , jolloin valikkopaneeli aukeaa.
  2. Napsauta valikkopaneelin alalaidassa Kirjaudu sisään Sync-palveluun.
  3. Napsauta avautuvalla Firefox Sync -välilehdellä Aloitetaan-painiketta, jolloin siirryt kirjautumissivustolle.
  4. Napsauta sivun alalaidassa Already have an account? Sign in. -linkkiä. Anna sama sähköpostiosoite ja salasana, joita käytit toisella laitteellasi ja napsauta Sign in -painiketta.
  5. Kirjautumisen jälkeen Firefox aloittaa tietojen synkronoinnin. Valmista tuli!