Soita puheluita ja kuuntele vastaajaviestit Firefox OS:ssä

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefox OS:ssä on useita hienoja vaihtoehtoja puheluiden soittamiseen ja käsittelemiseen.

• Soita puhelu avaamalla Phone-sovellus, näppäilemällä numero ja napauttamalla vihreää soittopainiketta. Voit myös valita numeron puhelulokista Call call log tai yhteystiedoistasi Call contacts.

Aloita puhelu puhelulokista tai yhteyshenkilöistä

Puheluloki Call call log luetteloi kaikki saapuneet, lähtevät ja vastaamattomat puhelut. Se toimii yhdessä yhteystietoluettelosi kanssa, ja voit soittaa siitä puheluja ja lisätä numeroita yhteyshenkilöillesi.

• Napauta puhelua olemassa olevalta yhteyshenkilöltä, jolloin yhteyshenkilön tietosivu avautuu. Soita tämän jälkeen puhelu napauttamalla yhteyshenkilön puhelinnumeroa. Voit myös siirtyä suoraan yhteyshenkilöluetteloosi napauttamalla yhteyshenkilöt-painiketta Call contacts ruudun alaosassa.
    Call contact
  • Uudesta numerosta tulleen puhelun napauttaminen tuo esiin valikon, jossa voit valita, haluatko soittaa numeroon, luoda uuden yhteyshenkilön vai lisätä numeron olemassa olevalle yhteyshenkilölle.
    Call log options
Haluatko soittaa uudelleen viimeksi soittamaasi numeroon? Napauta vihreää soittopainiketta callbutton jolloin viimeksi soittamaasi numeroon soitetaan automaattisesti.

Lisätietoa yhteyshenkilöiden käsittelystä saat artikkelista Tuo, lisää ja hallinnoi yhteyshenkilöitäsi Firefox OS:ssä.

Toiminnot puhelun aikana

Kun puhelu on avoinna, voit:

• Napauttaa mykistys-painiketta, jolloin laitteesi mikrofoni mykistetään.
  • Napauttaa näppäimistö-painiketta, jolloin näyttöön tulee numeronäppäimistö. Tämä on hyödyllinen piirre käytettäessä vastaajaa tai soitettaessa muihin automatisoituihin puhelinpalveluihin.
  • Napauttaa kaiutin-painiketta, jolloin puhelu ohjataan kaiuttimiin, jotta myös muut paikallaolijat kuulevat puhelun.
  • Tietysti voit napauttaa punaista painiketta ja lopettaa puhelun.
    In-call options

Neuvottelupuhelu

Haluatko keskustella useamman kuin yhden henkilön kanssa? Myös muut yhteyshenkilösi voivat osallistua puheluun.

• Kun puhelu on käynnissä, napauta lisää keskustelija -painiketta.
    conf call
  • Yhteyshenkilösi näytetään. Valitse yhteyshenkilö, jonka haluat liittää puheluun.
  • Kun hyhteyshenkilösi on liitetty puheluun, voit lisätä lisää keskustelijoita toistamalla yllä olevat vaiheet.
    connect conf
Neuvottelupuhelussa voi olla yhteensä kuusi henkilöä, eli voit liittää neuvottelupuheluun itsesi lisäksi viisi henkilöä.

Vastaajan kuunteleminen

• Soita vastaajaasi avaamalla Phone-sovellus ja napauttamalla ja pitämällä alhaalla numeroa 1.
    Call voicemail