Lähetä välilehti Firefoxin työpöydältä toisiin laitteisiin

Firefoxin Lähetä välilehti -ominaisuus lähettää välilehden tietokoneeltasi muihin laitteisiin, kuten iPhone, iPad tai Android-laite.

Huomaa: Muu laite voi tarkoittaa myös Firefoxin profiilia samassa tietokoneessa, jos käytät useampaa Firefoxin versiota tai profiilia.
sync illustration

Lähetä välilehtiä tietokoneesta

1. Kirjaudu Mozilla-tilillesi tietokoneella. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda Mozilla-tilin. Pääset nopeasti synkronoituihin välilehtiin, tallennettuihin salasanoihin jne.
  2. Kirjaudu Mozilla-tilille toisella laitteella.
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeellaPidä Ctrl pohjassa ja napsauta välilehteä tietokoneella, valitse Lähetä välilehti laitteeseen, ja valitse laite, johon haluat lähettää välilehden.
    send tab fx71

Laitteeni ei ole luettelossa

Voit lähettää välilehtiä laitteisiin, joihin olet lisännyt Mozilla-tilisi. Jos laitteesi ei ole luettelossa, lisää laitteesi etenemällä seuraavien vaiheiden mukaan:

1. Avaa Firefox laitteessa, jonka haluat yhdistää.
  2. Avaa valikkopaneeli napsauttamalla Valikko-painiketta Kuvaa "fx57menu" ei ole olemassa..
  3. Valitse Synkronoi kirjautumalla sisään tai Synkronoi ja tallenna tiedot (riippuen laitteesta tai Firefoxin versiosta).
  4. Kirjaudu tai luo tili tarvittaessa.

Mozilla-tilisi synkronoituu ja lisää laitteesi luetteloon.

Lisää välilehtiä puhelimelta tai tabletilta, katsomalla seuraavat artikkelit:

Miten poistan vanhat laitteet Lähetä välilehti -luettelosta?

Ajan kuluessa on mahdollista, että Lähetä välilehti -luettelosi sisältää laitteita, joita et enää käytä, tai että laite on luettelossa useampaan kertaan.

Puhdista Lähetä välilehti -luettelo:

1. Varmista, että olet kirjautunut Mozilla-tilillesi ja vieraile sivulla https://accounts.firefox.com/settings.
  2. Kohdassa Yhdistetyt palvelut, valitse Kirjaudu ulos niiden laitteiden osalta, joiden yhteyden Mozilla-tilillesi haluat katkaista.

Saat lisätietoja sivulta Firefox-tiliin yhdistettyjen laitteiden hallinta.