Selaushistorian ja evästeiden poistaminen Firefox OS:ssä

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Selatessasi verkkoa selaimesi auttaa sinua muistamalla useita tietoja vierailemiltasi sivuilta.

Tässä artikkelissa kerrotaan kuinka selaushistoria, evästeet ja tallennetut tiedot poistetaan.

Poista historia

Käytä tätä toimintoa, jos haluat Firefoxin unohtavan sivustot, joilla olet vieraillut.

1. Avaa Firefox-selain.
  2. Napauta osoitepalkin vieressä olevaa välilehteä.
    browser-tab
  3. Napauta ratas-kuvaketta gear iconfxos gear.
  4. Napauta Clear browing history -painiketta ja vahvista toiminto napauttamalla OK-painiketta.

Poista evästeet ja tallennetut tiedot

Tämä toiminto poistaa tiedot, joita vierailemasi sivut ovat tallettaneet, kuten sivuille määrittelelmäsi asetukset

1. Avaa Firefox-selain.
  2. Napauta osoitepalkin vieressä olevaa välilehteä.
    browser-tab
  3. Napauta ratas-kuvaketta gear iconfxos gear.
  4. Napauta Clear cookies and stored data -painiketta ja vahvista toiminto napauttamalla OK-painiketta.

Poista historia

Käytä tätä toimintoa, jos haluat Firefoxin unohtavan sivustot, joilla olet vieraillut.

1. Napauta aloitusnäytölläsi Settings-kuvaketta.
  2. Vieritä alaspäin ja napauta Browsing Privacy.
  3. Napauta Clear browsing history -painiketta.
  4. Vahvista poistaminen napauttamalla Clear-painiketta.

Poista evästeet ja tallennetut tiedot

Tämä toiminto poistaa tiedot, joita vierailemasi sivut ovat tallettaneet, kuten sivuille määrittelelmäsi asetukset

1. Napauta aloitusnäytölläsi Settings-kuvaketta.
  2. Vieritä alaspäin ja napauta Browsing Privacy.
  3. Napauta Clear cookies and stored data -painiketta.
  4. Vahvista poistaminen napauttamalla Clear-painiketta.