Musiikin, valokuvien ja videoiden lataaminen

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefox OS:llä on helppoa hankkia musiikkia, valokuvia ja videoita laitteellesi lataamalla ne selaimella. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tämä tapahtuu.

YouTube-videot: YouTuben uusimpien asetusten vuoksi YouTuben videoita ei pysty lataamaan selaimella.

Huomaa: Tämä ominaisuus vaatii toimiakseen Firefox OS version 1.1 tai uudemman. Jos et ole varma mikä Firefox OS:n versio on käytössä, katso ohjeet täältä.

Musiikin, videoiden ja valokuvien lataaminen

1. Varmista ensin, että laitteesi asetukset tallentavat sisäiseen tallennustilaan:
    • Napauta Settings-sovelluksessa Media storage.
    • Valitse Default media location -valikossa Internal.
      internal storage
    • Näkyviin tulee sanomaruutu, joka kertoo, että tämä muutos vaikuttaa siihen, mihin media tallennetaan. Napauta Change, ja seuraavalla näytöllä Ok.
  2. Avaa Firefox-selain ja lataa musiikkitiedosto, video tai valokuva, jonka haluat tallentaa.
  3. Napauta pitkään (kosketa ruutua ja pidä sormi ruudulla), noin kaksi sekuntia, tiedostoa, jolloin tallennusikkuna tulee näkyviin.

Long tap audio file
  4. Napauta Save-painiketta. Ilmoitus vahvistaa, että tiedosto on tallennettu.
    Audio saved
    • Musiikkitiedostot tallennetaan Music-sovellukseen.
    • Valokuvat tallennetaan Gallery-sovellukseen.
    • Videot tallennetaan Video-sovellukseen.
  1. Avaa Firefox-selain ja lataa musiikkitiedosto, video tai valokuva, jonka haluat tallentaa.
  2. Napauta pitkään (kosketa ruutua ja pidä sormi ruudulla), noin kaksi sekuntia, tiedostoa, jolloin tallennusikkuna tulee näkyviin.

Long tap audio file
  3. Napauta Save-painiketta. Ilmoitus vahvistaa, että tiedosto on tallennettu.
  4. Löydät tallennetun tiedoston avaamalla sen toistamiseen tarvittavan sovelluksen:
    • Musiikkitiedostot tallennetaan Music-sovellukseen.
    • Valokuvat tallennetaan Gallery-sovellukseen.
    • Videot tallennetaan Video-sovellukseen.