Live-kirjamerkit ovat kadonneet

Firefoxin versiosta 64 alkaen sisäänrakennettuja Live-kirjanmerkkejä ei enää tueta, mutta syötteiden käytön jatkamista on helpotettu:

• Olemassa olleet Live-kirjanmerkit on tallennettu työpöydälle Firefox feeds backup.opml -nimiseksi OPML-tiedostoksi (Wikipedian artikkeli englanniksi). Tiedosto voidaan ladata johonkin toiseen syötteenlukijaan, kuten Firefoxin lisäosaan, erilliseen syöteohjelmaan tai verkkopalveluun.
  • Live-kirjanmerkit on muutettu tavallisiksi kirjanmerkeiksi, jotka osoittavat syötteen tarjoajan sivuille.
Katso lisätietoja ja esimerkkejä muista syötteenlukijoista artikkelista Vaihtoehtoja Firefoxin syötteenlukijalle.