Kuinka kopioin ja liitän tekstiä Androidissa

Huomaa: Tämä artikkeli ei koske versiotasi Firefoxista. Tarvitset viimeisimmän Firefox -version, jonka voit ladata osoitteesta mozilla.org/m.

Firefox for Androidissa voit helposti kopioida ja liittää tekstiä. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten se tapahtuu.

1. Valitse verkkosivulla tai tekstinsyöttökentässä jokin sana haluamastasi tekstistä painamalla sitä pitkään.

Select word
  2. Valitse haluamasi määrä tekstiä vetämällä tekstinvalintakuvakkeita.

Select sentence
  3. Kun napautat uudelleen valitsemaasi tekstiä, se kopioidaan leikepöydälle. Näyttöön tulee myös pieni ponnahdusilmoitus, jossa kerrotaan että teksti on kopioitu.

Clipboard message
  4. Paina pitkään tekstinsyöttökenttää johon haluat liittää kopioidun tekstin. Näytölle aukeaa valikko tai Liitä-painike .

paste
  5. Napauta Liitä. Leikepöydälle kopioitu teksti liitetään tekstinsyöttökenttään.

paste text

Firefox for Android-versiosi ei tue kopioimista ja liittämistä, mutta tämä on korjattu uudemmissa versioissa.