Kuinka asennan Firefoxin Android-laiteeseen?

Artikkelista Toimiiko Firefox mobiililaitteessani? voit tarkistaa, onko laitteesi tuettu.

Esivaatimukset

Jos olet asentanut ja alustanut synkronoinnin mille tahansa Firefox Beta, Aurora tai Nightly -versiolle, on sinun poistettava tämä vanhempi versio ennen kuin alustat synkronoinnin Firefox for Androidille.

Lataa ja asenna Firefox

1. Lataa ja asenna Firefox laitteeseesi menemällä osoitteeseen mozilla.org/mobile, siirtymällä osioon Firefox for Android ja napauttamalla Get it on Google Play -painiketta.

install_0

Google Play-kauppa avaa Firefoxin asennussivun.
  2. Napauta Asenna-painiketta.

install_1

3. Hyväksy käyttöoikeudet ja aloita lataus.

install_3

Asennus alkaa.

install_5

4. Valitse Salli automaattiset päivitykset -valintaruutu, jotta voit olla varma että saat tärkeät tietoturvapäivitykset joka kuudes viikko.

install_update

5. Napauta lopuksi Avaa-painiketta

install_open