Komentosarja ei vastaa kutsuihin -varoitus - mitä se tarkoittaa ja kuinka se voidaan korjata

Firefox saattaa esittää ilmoituksen "Varoitus: komentosarja ei vastaa kutsuihin", jossa kerrotaan seuraavasti: "Tällä sivulla oleva komentosarja on varattuna tai ei enää vastaa kutsuihin. Voit pysäyttää komentosarjan suorittamisen tai odottaa sen suorituksen valmistumista." Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi kyseinen varoitus näytetään ja kuinka se voidaan korjata.

Tämä virheilmoitus kertoo, että Firefox on havainnut komentosarjan, joka ei toimi halutusti ja saattaa aiheuttaa Firefoxin jumittumisen ellei mitään tehdä. Komentosarja saattaa sijaita avaamallasi verkkosivulla, asentamassasi laajennuksessa tai jopa itse Firefoxissa.

Webroot Spy Sweeper

Webroot Spy Sweeper saattaa aiheuttaa tämän ongelman. Spy Sweeperin Tracking Cookies -ominaisuuden (tai koko Spy Sweeperin) poistaminen käytöstä saattaa korjata ongelman.

Anna komentosarjan suorittaa pidempään

Jos huomaat, että Jatka-painikeen painaminen avaa saman varoitusikkunan uudelleen, komentosarjan suorittaminen pidempään ei auta; se vain pitää Firefoxia kauemmin jumissa. Jos pystyt kuitenkin käyttämään Firefoxia normaalisti Jatka-painikkeen painamisen jälkeen, saattaa komentosarja tällöin vaatia vain pidempää suoritusaikaa.

Voit käskeä Firefoxia suorittamaan komentosarjoja pidempään seuraavasti:

1. Kirjoita osoitepalkkiin about:config ja paina EnterReturn.
    Varoitussivu saattaa avautua. Napsauta Hyväksyn riskin!Hyväksy riski ja jatka, jolloin about:config-sivu avautuu.
  2. Etsi about:config -sivulta asetusta dom.max_script_run_time ja kaksoisnapsauta sitä.
  3. Kirjoita Anna kokonaisluku -kenttään arvo 20.
  4. Paina OK.

Firefox antaa komentosarjojen suorittaa pidempään etkä välttämättä näe enää varoitusta.

Jos Firefox edelleen esittää varoituksen (tai jos haluat nähdä sen uudelleen), asetus kannattaa muuttaa oletusarvoonsa.

1. Kirjoita osoitepalkkiin about:config ja paina EnterReturn.
    Varoitussivu saattaa avautua. Napsauta Hyväksyn riskin!Hyväksy riski ja jatka, jolloin about:config-sivu avautuu.
  2. Etsi about:config -sivulta asetusta dom.max_script_run_time.
  3. Napsauta asetusta hiiren oikealla painikkeellaPidä pohjassa Ctrl-painiketta ja napsauta asetusta ja valitse Palauta oletusarvo.

Virheilmoitus avautuu vain tietyillä verkkosivuilla

Jos virheilmoitus ilmestyy vain tietyllä verkkosivulla, voit estää komentosarjojen suorituksen kyseisellä sivulla. Useimmat sivustot toimivat, vaikka komentosarjat olisi estetty.

1. Asenna YesScript-laajennus ja käynnistä Firefox uudelleen.
  2. Avaa Firefox-valikkoNapsauta valikkopalkin Työkalut-valikkoa ja valitse Lisäosat.
  3. Valitse avautuvassa välilehdessä YesScript-kohta.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.
  5. Kirjoita YesScript Blacklist -ikkunassa sen verkkosivun osoite, jolla virheilmoitus ilmestyy..
  6. Napsauta Lisää. Verkkosivun osoite lisätään listaan.

Ongelmia aiheuttava verkkosivu ei voi enää suorittaa komentosarjoja, joten se ei myöskään aiheuta Komentosarja ei vastaa kutsuihin -varoituksia.

Muita syitä

Jokin lisäosa saattaa aiheuttaa ongelmia. Lue lisätietoja artikkelista Korjaa laajennuksista, teemoista ja laitteistokiihdytyksestä johtuvia yleisiä Firefox-ongelmia.

Based on information from Unresponsive Script Warning (mozillaZine KB)