Käynnistys-, aloitussivu- ja latausasetukset

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 87150
  • Luotu:
  • Luonut: Jarmo
  • Kommentti: Päivitetty uusimman en-version 84424 mukaiseksi
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: jjuslin
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen lähde
Muutoksen sisältö

Tässä artikkelissa kuvaillaan Firefoxin asetusikkunan Yleiset-paneelissa olevat asetukset.

Yleiset-paneelissa voidaan:

• asettaa Firefox tarkistamaan käynnistyessään, onko se järjestelmän oletusselain sekä asettamaan Firefox oletusselaimeksi
  • määrittää sivu tai sivut, jotka näytetään selaimen käynnistyessä tai aloitussivukuvaketta napsautettaessa
  • määrittää, mitä ladattaville tiedostoille tehdään.

Yleiset-paneelissa voidaan:

• määrittää sivu tai sivut, jotka näytetään selaimen käynnistyessä tai aloitussivukuvaketta napsautettaessa
  • määrittää, mitä ladattaville tiedostoille tehdään.

Yleiset-paneelissa voidaan:

• määrittää sivu tai sivut, jotka näytetään selaimen käynnistyessä tai aloitussivukuvaketta napsautettaessa
  • määrittää, mitä ladattaville tiedostoille tehdään
  • hallinnoida lisäosia

Options - General - Win Prefs - General - Mac Prefs - General - Lin

Options General Win 18 Options General Mac 18 Options General Lin 18

fx20 options - general Options General Win 20 Prefs General Mac 20 Prefs General Lin 20

Fx34OptionsGeneral-Win7 Fx34GeneralPanel-Mac Fx34GeneralPanel-Lin

Käynnistys

• Firefox tarkistaa käynnistyessään, onko se oletusselain: Valitse tämä asetus, jos haluat Firefoxin käynnistyessään tarkistavan, onko se järjestelmän oletusselain. Asettamalla Firefox oletusselaimeksi varmistetaan, että aina kun jokin sovellus yrittää näyttää verkkosivun, käytetään tähän Firefoxia.
    • Jos Firefox ei ole tällä hetkellä oletusselain, asetat sen oletusselaimeksi napsauttamalla painiketta Aseta Firefox järjestelmän oletusselaimeksi. Lisäohjeita löydät artikkelista Firefoxin asettaminen oletusselaimeksi.

Lataukset

• Latausikkuna on auki ladattaessa tiedostoa:
    Määrittää, avataanko Firefoxin latausikkuna, kun lataat tiedoston. Lue lisätietoja artikkelista Ladattujen tiedostojen hallinta.
  • Sulje se, kun kaikki lataukset ovat valmiina:
    Jos valitsit asetuksen Latausikkuna on auki ladattaessa tiedostoa (yltä), tämä asetus määrittää sen, sulkeeko Firefox latausikkunan automaattisesti, kun lataukset valmistuvat.
  • Tallenna kansioon:
    Jos asetus on valittu, Firefox tallentaa kaikki lataukset automaattisesti määriteltyyn kansioon (kuten työpöydällesi tai latauskansioosi). Jos haluat määritellä toisen kansion, napsauta Selaa...Valitse....
  • Kysy aina tiedoston tallennuskansio:
    Jos asetus on valittu, Firefox kysyy jokaisen latauksen kohdalla erikseen, mihin kansioon se tallennetaan.

Lisäosat

Avaa Lisäosat-ikkuna napsauttamalla painiketta Hallinnoi lisäosia.... Ikkunassa voit muuttaa laajennusten, teemojen ja liitännäisten asetuksia. Lue lisätietoja artikkelista Lisää uusia ominaisuuksia Firefoxiin lisäosilla.