Työkalupalkkien muokkaaminen

Thunderbirdin työkalupalkit tarjoavat helposti yleisimmät toiminnot. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muokata työkalupalkkeja mieleisiksesi.

Työkalupalkkien näyttäminen ja piilottaminen

Useimmat työkalupalkit voidaan piilottaa tai näyttää. Voit piilottaa tai näyttää työkalupalkin napsauttamalla hiiren kakkospainikkeellapitämällä control-näppäintä painettuna ja napsauttamalla tyhjää kohtaa välilehtipalkissa ja valitsemalla avautuvasta ponnahdusvalikosta näytettävän tai piilotettavan työkalupalkin.

• Valikkopalkki: Tässä Thunderbirdin ikkunan yläosassa olevassa työkalupalkissa sijaitsevat Thunderbirdin valikot (Tiedosto, Muokkaa, Näytä jne.). Windows Vistassa, Windows 7:ssä ja Windows 8:ssa valikkopalkki on oletusarvoisesti piilotettu ja sen sisältö on koottu valikko-painikkeeseen (New Fx Menu). Jos valikkopalkki on piilotettu, voit tuoda sen väliaikaisesti näkyviin painamalla Alt-näppäintä.
  • Valikkopalkki: Tässä Thunderbirdin ikkunan yläosassa olevassa työkalupalkissa sijaitsevat Thunderbirdin valikot (Tiedosto, Muokkaa, Näytä jne.).
  • Valikkopalkki: Tässä Thunderbirdin ikkunan yläosassa olevassa työkalupalkissa sijaitsevat Thunderbirdin valikot (Tiedosto, Muokkaa, Näytä jne.), ja se on aina näkyvillä.
  • Postipalkki: Tämä välilehtipalkin alapuolella oleva työkalupalkki sisältää viesteihin liittyviä toimintoja, kuten Nouda viestit, Kirjoita, Keskustele jne.
  • Välilehtipalkki: Tässä ovat Thunderbirdin välilehdet, kuten Saapuneet-välilehti ja lisäosien välilehdet. Sitä ei voi piilottaa.

Thunderbird Toolbars - win

Työkalupalkin kohteiden muokkaaminen tai järjesteleminen

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeellaPidä control-näppäintä painettuna ja napsauta tyhjää kohtaa välilehtipalkissa. Valitse avautuvasta ponnahdusvalikosta Muokkaa....
    Right Click Customize
    Muokkaa työkalupalkkia -ikkuna aukeaa.
    Thunderbird Customize Toolbar Window
  2. Muokkaa työkalupalkin kohteita haluamiksesi.
    • Voit lisätä kohteita vetämällä ne Muokkaa työkalupalkkia -ikkunasta haluamaasi työkalupalkkiin.
    • Voit poistaa kohteen työkalupalkista vetämällä sen työkalupalkista Muokkaa työkalupalkkia -ikkunaan.
    • Voit järjestellä työkalupalkin kohteita vetämällä ja pudottamalla ne haluamaasi kohtaan.
  3. Kun olet lopettanut muokkaamisen, napsauta Valmis-painiketta.

Kokeile itse: Voit kokeilla huoletta erilaisia yhdistelmiä, sillä voit aina palauttaa alkuperäiset asetukset napsauttamalla Muokkaa työkaluriviä -ikkunassa painiketta Palauta alkuasetukset.

Työkalupalkkien ongelmanratkaisu

Työkalupalkkeihin liityviä ongelmia käsitellään artikkelissa: