Firefox-tiliin yhdistettyjen laitteiden hallinta

Tämä artikkeli saattaa olla vanhentunut.

Englanninkieliseen artikkeliin, johon tämä artikkeli pohjautuu, on tehty tärkeä päivitys. Kunnes artikkeli päivitetään, voit siirtyä englanninkieliseen artikkeliin: Manage the devices linked to your Mozilla account

Tarvitsetko apua Firefox-tilisi kanssa? Alla on muutamia ratkaisuja alkuun pääsemiseksi.

En näe laitettani Laitteet & sovellukset listalla

Ihan alkuun, älä hätäile. Todennäköisesti Firefox Sync toimii edelleen laitteidesi välillä vaikka et näkisikään laitteitasi laitelistalla.

Laitteesi puuttuminen listalta voi johtua useasta eri syystä:

• Käytössäsi on vanha Firefox. Päivitä se uusimpaan versioon. Jos käyttämäsi Firefox on uusin, varmista että Sync on yhdistettynä. Tarkista Sync asetuksista-yhteyden tila.
  • Käytät Firefoxia mobiililaitteessa, jonka käyttöjärjestelmä on iOS, Android tai Firefox OS. Tämä toiminto ei ole vielä yhteensopiva niiden kanssa.

Sama laite on kahteen kertaan Laitteet & sovellukset listalla

Jos laite on listalla kahteen kertaan, (ja olet varma ettei se ole sama laite) Laitteet & sovellukset listalla, napsauta Katkaise yhteys (disconnect) laitteen vieressä.

disconnect device

Viimeisin kirjautuminen Firefox Sync -palveluun on laitelistalla ensimmäisenä.

Kuinka käytän Firefox-tilin -palveluita laitteissani?

Lisätietoja saat artikkelista I'm having problems with my Firefox Account.