Firefoxin välimuistin tyhjentäminen

(Ohjattu sivulta Välimuistin tyhjentäminen)

Firefoxin välimuisti säilöö väliaikaisesti kuvia, komentosarjoja ja muita osia verkkosivuista selatessasi niitä. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit tyhjentää välimuistin.

Välimuistin tyhjentäminen

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Lisäasetukset-paneeli.
  3. Avaa Verkko-välilehti.
  4. Napsauta Välimuistissa oleva verkkosisältö -osiossa Tyhjennä heti -painiketta.
    Clear Cache Win1 Clear Cache Mac1 Clear Cache Lin1
  5. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Lisäasetukset-paneeli.
  3. Avaa Verkko-välilehti.
  4. Napsauta Välimuistissa oleva verkkosisältö -osiossa Tyhjennä heti -painiketta.
    Clear Cache Win1 fx11 Clear Cache Mac1 fx11 Clear Cache Lin1 fx11
  5. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.

Välimuistin tyhjentäminen automaattisesti

Voit asettaa Firefoxin tyhjentämään välimuistin automaattisesti aina, kun Firefox suljetaan:

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Tietosuoja-paneeli.
  3. Aseta Historiatiedot-osion Firefox säilyttää: -valinta asetukseen Valitut historiatiedot.
  4. Valitse Poista historiatiedot kun Firefox suljetaan -valintaruutu.
    Clear Cache Win2 Clear Cache Mac2 Clear Cache Lin2
  5. Napsauta Poista historiatiedot kun Firefox suljetaan -valinnan vieressä olevaa Asetukset...-painiketta. Historiatietojen poistamisen asetukset -ikkuna aukeaa.
  6. Valitse Historiatietojen poistamisen asetukset -ikkunassa Väliaikaistiedostot-valintaruutu.
    Clear Cache Win3 Clear Cache Mac3 Clear Cache Lin3
  7. Sulje Historiatietojen poistamisen asetukset -ikkuna napsauttamalla OK.
  8. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/MyNb9w