Firefoxin asentaminen Windowsille

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 21216
  • Luotu:
  • Luonut: Aleksi Kinnunen
  • Kommentti: kirjoitusvirheitä korjattu
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: funky
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Firefox asennetaan Windowsille.

Tämä artikkeli koskee vain Windowsia.
Ennen Firefoxin asentamista:

1. Avaa Firefoxin lataussivu millä tahansa selaimella (esimerkiksi Microsoft Internet Explorerilla). Sivu suosittelee automaattisesti sinulle sopivinta versiota Firefoxista.
    Installing Firefox - Win1 - Finnish
  2. Lataa Firefoxin asennusohjelma napsauttamalla vihreää latauslinkkiä. Lataus voi kestää muutaman minuutin verkkoyhteytesi nopeudesta riippuen. Olethan kärsivällinen, lopputulos on odottamisen arvoista!
  3. Aloita asennusprosessi napsauttamalla Suorita.

Installing Firefox - Win2 - Finnish
  4. Seuraa tämän jälkeen asennusohjelman ohjeita (olemme tehneet tästä mahdollisimman vaivatonta).

Installing Firefox - Win3 - Finnish
    Onnittelut, olet nyt asentanut Firefoxin!
  5. Kun haluat surffailla netissä, kaksoisnapsauta Firefoxin kuvaketta työpöydällä.
    Installing Firefox - Win4

Ongelmia?

Nämä artikkelit saattavat auttaa: