Firefox päivitys epäonnistui - miten päivitän manuaalisesti?

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefoxilla voi olla vaikeuksia päivittää uusimpaan versioon. Voit silti päivittää Firefoxin lataamalla ja asentamalla puhtaan kopion. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka manuaalinen päivitys tapahtuu.

Lataa ja asenna Firefox manuaalisesti

1. download firefox win 32x32 Download a fresh copy of Firefox.
  2. Napsauta Latausten hallinnan kuvaketta Blue Download Fx 20 Mac Firefoxin ikkunan oikeassa ylälaidassa ja valitse äsken lataamasi tiedosto, jolloin asennusohjelma käynnistyy.
  3. Sulje Firefox ja mapsauta asennusohjelmassa painiketta Suorita.
    run installer
  4. Asenna Firefox seuraamalla asennusohjelman ohjeita. Firefoxin uusi versio käynnistyy automaattisesti ja korvaa vanhan version.
  1. mac download 32x32 Lataa uusi kopio Firefoxista.
  2. Valitse avautuvassa ikkunassa vaihtoehto Avaa ohjelmalla.
    runfirefox mac
  3. Raahaa avautuvassa ikkunassa Firefoxin kuvake Sovellukset-kansioon.
    firefox mac folder
  4. Jos ilmestyy varoitus siitä, että Firefox on jo kyseisessä kansiossa, napsauta painiketta Korvaa, jolloin uusi asennus korvaa Firefoxin aikaisemman version.
  5. Muista lisätä Firefoxin pikakuvake myös Dockiin.

Yritä ensin asentaa Firefox jakelusi paketinhallinnalla (katso ohjeita jakelusi dokumentaatiosta). Jos tämä ei onnistu, kokeile seuraavaa:

1. download linux 32x32 Lataa uusi kopio Firefoxista.
  2. Valitse avautuvassa ikkunassa vaihtoehto Avaa ohjelmalla:
    open firefox linux
  3. Pura arkiston sisältö hakemistoon (esimerkiksi kotihakemistoosi). Hakemistoon luodaan uusi alihakemisto nimellä Firefox.
  4. Sulje Firefox, siirry Firefox-hakemistoon ja kaksoisnapsauta kuvaketta Firefox, jolloin uusi Firefox käynnistyy.
  5. Lisää Firefoxin pikakuvake työpöydällesi tai tehtäväpalkkiisi.
Firefox siirtää automaattisesti kirjanmerkit, historian ja sivustoasetukset uuteen versioon. Näitä tietoja ei tarvitse erikseen tuoda tai viedä.
Väärä asennustiedosto? Käy Firefoxin lataussivulla ja lataa lataa Firefox toiselle käyttöjärjestelmälle ja/tai kielelle.

Jos päivityksen kanssa on edelleen ongelmia

Tukiyhteisömme on valmis auttamaan sinua. Lähetä kysymyksesi tukikeskusteluumme napsauttamalla alla olevaa painiketta.
Get Help