Template:customhistory

Valitse Tietosuoja-paneeliTietosuoja ja turvallisuus -paneeli ja siirry Historiatiedot-osioon.

• Valitse Firefox säilyttää:Firefox säilyttää -alasvetovalikosta Valitut historiatiedot.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new CustomHistory fx57 Fx60HistorySettings-UseCustom
  • Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: Atte, Jarmo. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.