Template:clearCookiesCache

1. Napsauta Arkisto-kuvaketta 57 library icon , napsauta seuraavaksi Sivuhistoria ja valitse Poista viimeaikaisia historiatietoja….
  2. Valitse Poistettava aika:-pudotusvalikosta Kaikki.
  3. Paina nuolta Yksityiskohdat-sanan vieressä avataksesi tyhjennettävien kohteiden listan.
  4. Valitse Evästeet ja Väliaikaistiedot.
  5. Napsauta Poista tiedot.
  1. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , valitse Sivuhistoria ja sitten Poista viimeaikaisia historiatietoja….
  2. Valitse Poistettava aika:-pudotusvalikosta Kaikki.
  3. Avaa tyhjennettävien kohteiden lista painamalla nuolta Yksityiskohdat-sanan vieressä.
  4. Valitse Evästeet ja Väliaikaistiedot.
  5. Napsauta Poista tiedot.
Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: admin, Atte, Jarmo. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.