RealPlayer-liitännäisen asentaminen Firefoxiin

RealPlayer-liitännäisellä voidaan toistaa videoita suoraan Firefoxissa. Jotkut sivustot jopa vaativat RealPlayeria-liitännäisen olemassaoloa sivuston sisällön katselemiseksi. Tässä artikkelissa kuvataan liitännäisen asentaminen ja muutamien ongelmien korjaaminen.

RealPlayerin lataaminen

Real Networks julkaisee ja ylläpitää RealPlayeria. Lataa virallinen versio Real Networksin sivustolta.

RealPlayerin asentaminen

1. Lataa Realplayerin asennusohjelma
  2. Sulje Firefox
  3. Käynnistä ja käynnistä asennusohjelma
  4. Kun asennus on valmis, käynnistä Firefox
  5. Valitse Firefoxin ikkunasta Valitse Firefoxin ohjelmavalikosta Työkalut - Lisäosat joka avaa lisäosien hallinnan.
  6. Valitse Liitännäiset-paneeli lisäosien hallinnasta. Asennetut lisäosat listataan ikkunassa
  7. RealPlayer-liitännäisen pitäisi löytyä listasta: RealPlayer(tm) G2 LiveConnect-Enabled Plug-In (32-bit).

Ongelmien ratkaisuja:

Firefox ei tunnista RealPlayer-liitännäistä

Jos asensit RealPlayerin ennen kuin asensit Firefoxin, Firefox ei tunnista Realplayeriä. Korjataksesi ongelman, sinun täytyy kopioida muutama tiedosto Firefoxin ohjelmakansioon.

1. Avaa Realplayerin ohjelmakansio C:\Program Files\Real\RealPlayer\Netscape6.
  2. Kopioi sieltä tiedostot:
    nppl3260.xpt ja nppl3260.dll
    Firefoxin ohjelmakansioon: C:\Program Files\Mozilla Firefox\components.
  3. Firefoxin uudelleen käynnistämisen jälkeen tarvittavat tiedostot ovat Firefoxin saatavilla ja RealPlayer-liitännäinen toimintakunnossa.

Ohjauspainikkeet katoavat

Jos RealPlayerin ohjauspainikkeet katoavat, päivitä RealPlayer uusimpaan versioon. Lisätietoja: Real Networks.

Based on information from RealPlayer (mozillaZine KB)