Vad är nytt i Firefox för iOS (version 9)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen tillbaka! Den här versionen av Firefox kommer med nya funktioner och förbättringar för att göra din surfupplevelse ännu bättre.

Här är vad som väntar:

Spårningsskydd

Om du använder iOS version 11, har vi bra nyheter! Firefox för iOS identifierar och blockerar nu trakers från tredje part när du surfar i en privat flik. Detta förhindrar att annonser följer efter dig på webbplatser och ökar din surfhastighet. Du kan ändra inställningen så att den alltid är på eller stänga av den helt. Om du vill veta mer, se Förbättrat spårningsskydd i Firefox för iOS.

Synkronisera dina bokmärken

Vi har förbättrat synkroniseringsfunktionen så att du kan behålla dina lösenord, historik och bokmärken uppdaterade mellan mobilen och datorn. Besök Sync bookmarks, logins and browsing history on FIrefox for iOS om du vill veta mer.

Använder du iOS version 9 eller äldre?

Firefox kommer att fortsätta att få nya funktioner och säkerhetsuppdateringar för version 10 och senare. Om du använder iOS version 9, är det dags att uppdatera till den senaste versionen av iOS. Om du redan har Firefox installerat, kommer den att fortsätta fungera, men den kommer inte att få några uppdateringar.