Wat is nieuw in Firefox voor iOS versie 9

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Welkom terug! Deze versie van Firefox bevat nieuwe functies en verbeteringen om uw surfervaring nog beter te maken.

Dit is wat erin zit:

Bescherming tegen volgen

Als u iOS versie 11 gebruikt, hebben we goed nieuws! Firefox voor iOS herkent en blokkeert nu trackers van derden als u in een privétabblad surft. Dit voorkomt dat advertenties u op het web volgen, en verbetert de surfsnelheid. U kunt deze instelling wijzigen zodat de functie altijd is ingeschakeld, of deze volledig uitschakelen. Voor meer info, zie Verbeterde bescherming tegen volgen in Firefox voor iOS.

Uw bladwijzers synchroniseren

We hebben de Sync-functie verbeterd, zodat u uw wachtwoorden, geschiedenis en bladwijzers tussen uw mobiele en desktopapparaten actueel kunt houden. Bezoek Sync bookmarks, logins and browsing history on FIrefox for iOS voor meer info.

Gebruikt u iOS versie 9 of ouder?

Firefox zal nieuwe functie- en beveiligingsupdates blijven ontvangen in versie 10 en nieuwer. Als u iOS versie 9 gebruikt, is dit een goed moment om een update naar de nieuwste versie van iOS uit te voeren. Als u Firefox al hebt geïnstalleerd, zal het blijven werken, maar geen updates ontvangen.