Vad är nytt i Firefox för iOS (version 96)

Firefox for iOS Firefox for iOS Skapades: 02/04/2022

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS (version 96). Den här utgåvan kommer med följande förbättringar och funktioner:

Firefox för iOS hoppar från version 40 till 96

Firefox för iOS hoppar till version 96 med releasen den 11 januari 2022. Version 40 släpptes tidigare den 7 december 2021. Denna ändring görs för att anpassas till versionsnumren för Firefox för stationära datorer, Firefox för Android, Firefox Focus för Android och Firefox Focus för iOS.

Konsekventa versionsnummer gör det enklare att se till att du använder den senaste versionen av Firefox på alla enheter. Det kommer inte att finnas någon användarpåverkan eller funktionsuppdateringar relaterade till denna ändring.

Nya kortkommandon har lagts till

Användare med ett tangentbord anslutet till sin iOS-enhet kan nu använda ytterligare kortkommandon för snabbare navigering i webbläsaren.