Vad är nytt i Firefox för iOS (version 25)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS. Vi har gjort det lättare för dig att förstå hur Firefox automatiskt skyddar dig från invasiv reklam.

Förbättrat spårningsskydd i Firefox för iOS kommer med två alternativ, Standard eller Strikt, så att du kan välja din integritetsnivå. Vi har förbättrat gränssnittet för att göra det tydligare vad det är du blockerar med varje inställning.

Förbättrat spårningsskydd iOS 25

När du laddar ner eller uppdaterar till Firefox version 25 på din iPhone eller iPad, ser du också en skärm för att guida dig genom inställningarna.

Naturligtvis kan du visa inställningarna när som helst genom att trycka på menyn FF70 Menu, sedan Inställningar, följt av Spårningsskydd. Se Förbättrat spårningsskydd i Firefox för iOS för mer information.