Vad är nytt i Firefox för iOS (version 3.0)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Trevligt att se dig igen! Denna version av Firefox innehåller förbättringar som gör att du kan få tillgång till populära webbsidor snabbt och som håller dina sparade lösenord säkrare med en lösenkod eller Touch ID.

Extra lösenordssäkerhet med Touch ID

Aktivera Touch ID fingeravtryckssensor för att skydda dina sparade lösenord. Genom att aktivera Touch ID, kommer Firefox be om antingen en lösenkod eller ett fingeravtryck varje gång någon försöker komma åt dina sparade lösenord på enheten.

Touch ID för Firefox iOS

För att använda lösenkod eller Touch ID, se Set up a passcode and Face ID in Firefox for iOS. Om du vill veta mer om hur du hanterar sparade inloggningar, se Hantera sparade lösenord i Firefox för iOS.

Automatisk komplettering för populära websidor

Besök populära webbplatser snabbt utan att skriva in hela adressen. När du börjar ange en populär webbadress, kommer Firefox automatiskt fylla i den för dig. Om det finns flera möjliga adresser för webbplatsen du skriver, kommer Firefox föreslå möjliga domäner.

Upptäck populära webbplatser på startskärmen

Om du ännu inte har synkroniserat Firefox med andra enheter, kommer den att föreslå fem av de topprankade webbplatserna för ditt land. Dessa sidor kommer så småningom att ersättas av dina senaste och mest besökta webbplatser när du fortsätter att använda Firefox. Du kan också ta bort en av webbplatserna genom att trycka på den och sedan trycka på x.

Standardsidor

Om du vill veta mer om den senaste versionen av Firefox för iOS, se Vad är nytt i Firefox för iOS (version 6.0).