Vad är Thimble?

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: What is Thimble?

Thimble gör det löjligt enkelt att skapa och dela dina egna webbsidor. Skriv och redigera HTML och CSS direkt i webbläsaren! Sedan kan du omedelbart förhandsgranska ditt arbete. Var värd och dela dina färdiga projekt med ett enda klick. Perfekt för både nybörjare och experter. Du kan skapa:

• ett personligt kort
  • en online affisch för din favoritfilm
  • en lustig meme
  • och mycket mer!

Du kan hitta remixade nybörjar-projekt för Thimble på webmaker.org/starter-makes

Alternativt kan du starta från början genom att besöka Thimble direkt på thimble.webmaker.org