Använd Firefox-konton för att hantera dina Marketplace appar

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Firefox Marketplace använder nu Firefox-konton för att erbjuda en mer integrerad upplevelse i alla tjänster och produkter från Mozilla. Med ett Firefox-konto får du tillgång till dina befintliga Marketplace-appar och feedback smidigt på flera enheter.

Uppgradera från Persona till ett Firefox-konto

Om du redan har en Persona-inloggning, uppgradera till ett Firefox-konto kan inte bli enklare. Följ bara dessa steg:

1. Klicka på Logga in för att överföra ditt konto (eller Överför ditt konto nu om du redan har loggat in på Persona).
  2. Klicka på Fortsätt för att slutföra uppgraderingsprocessen.
  3. Fyll i e-post och lösenordsfälten och klicka på Nästa.
  4. Om du inte tidigare har verifierat din e-post på Persona, kontrollera din e-post för en verifieringslänk. Klicka på verifieringslänken som skickas till din e-postadress för att bekräfta ditt konto. Om din e-post på Persona har verifierats tidigare, kommer du inte att få en e-postbekräftelse.
  5. Du är nu redo för att använda Marketplace! Firefox-konton överför dina appar till biblioteket Mina appar.
E-postverifiering: Firefox-konton kräver e-postverifiering, såvida du inte uppgraderar från ett verifierat Persona-konto.

Skapa ett nytt Firefox-konto

Följ dessa steg om du aldrig har haft en Persona-inloggning eller behöver använda en annan e-postadress för ditt Firefox-konto:

1. Klicka på länken Registrera från sidan Firefox Marketplace.
  2. Ange e-postadressen som du vill använda, sedan Nästa.
  3. Skapa ett lösenord och ange ditt födelseår, klicka på Registrera dig.
  4. Kontrollera din e-post efter verifieringslänken. Klicka på verifieringslänken för att bekräfta din e-postadress.

När du har skapat eller uppgraderat till ditt nya Firefox-konto, logga in enkelt med din e-postadress och lösenord för att komma åt dina favoritappar och hålla koll på feedback!

Vanliga frågor

Vad händer om jag inte skapar ett Firefox-konto? Kommer jag att behöva ett för att installera Marketplace-appar?

Du kan fortfarande installera gratis appar utan att logga in, men med ett Firefox-konto synkroniseras dina app-bibliotek på flera enheter.

Vad händer med mina appar när jag byter till Firefox-konto?

Appar du har installerat med din Persona-inloggning kommer att migrera till ditt Firefox-konto, så länge du använder samma e-postadress.

Om du har betalappar och inte kan fortsätta att använda samma e-postadress, vänligen kontakta fxaccounts_help@mozilla.com.

Kan jag fortfarande använda mitt Persona-konto för att logga in på Marketplace?

Persona stöds inte längre på Marketplace. Även om du kan migrera dina appar till ditt Firefox-konto, kan du inte längre logga in med Persona.

Hur lär jag mig mer om Firefox-konton?

Se Access Mozilla Services with a Firefox Account.