Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox Marketplace gebruikt nu Firefox Accounts om een meer geïntegreerde ervaring voor alle Mozilla-services en -producten te bieden. Met een Firefox-account hebt u toegang tot uw bestaande Marketplace-apps en feedback op meerdere apparaten.

Upgraden van Persona naar een Firefox-account

Als u al een Persona-aanmelding hebt, is niets eenvoudiger dan upgraden naar een Firefox-account. Volg gewoon deze stappen:

1. Klik op Meld u nu aan om uw account om te zetten (of op Zet uw account nu om als u al bij Persona bent aangemeld).
  2. Klik op Doorgaan om het upgradeproces te voltooien.
  3. Vul de vereiste e-mailadres- en wachtwoordvelden in en klik op Volgende.
  4. Als u uw e-mailadres van Persona nog niet eerder hebt geverifieerd, controleer dan uw e-mail op een verificatiekoppeling. Klik op de verificatiekoppeling dat naar uw e-mailadres is verzonden om uw account te bevestigen. Als uw e-mailadres van Persona in het verleden is geverifieerd, ontvangt u geen e-mailbericht voor bevestiging.
  5. Nu bent u klaar om de Marketplace te gebruiken! Firefox Accounts zal uw apps naar uw collectie Mijn apps overzetten.
E-mailverificatie: Firefox-accounts vereisen e-mailverificatie, tenzij u een upgrade vanaf een geverifieerd e-mailadres voor een Persona-account uitvoert.

Een nieuwe Firefox-account aanmaken

Volg deze stappen als u nooit een Persona-aanmelding hebt gehad, of een ander e-mailadres voor uw Firefox-account dient te gebruiken:

1. Klik op de koppeling Registreren vanaf de Firefox Marketplace-pagina.
  2. Voer het e-mailadres in dat u wilt gebruiken en klik dan op Volgende.
  3. Maak een wachtwoord aan, voer uw geboortejaar in en klik dan op Registreren.
    Belangrijk: u dient minstens 13 jaar oud te zijn om een account te kunnen aanmaken.
  4. Controleer uw e-mail op de verificatiekoppeling. Klik op de verificatiekoppeling om uw e-mailadres te bevestigen.

Als uw nieuwe Firefox-account is aangemaakt of een upgrade hiernaar is uitgevoerd, kunt u zich eenvoudig aanmelden met uw e-mailadres en wachtwoord om toegang tot uw favoriete apps te krijgen en feedback te volgen!

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik geen Firefox-account aanmaak? Heb ik er een nodig om Marketplace-apps te installeren?

U kunt nog steeds gratis apps installeren zonder u aan te melden, maar als u een Firefox-account hebt, wordt uw app-collectie op meerdere apparaten gesynchroniseerd.

Wat gebeurt er met mijn apps als ik overstap op Firefox Accounts?

Apps die u met uw Persona-aanmelding hebt geïnstalleerd zullen naar uw Firefox-account worden gemigreerd, mits u hetzelfde e-mailadres gebruikt.

Als u betaalde apps hebt en hetzelfde e-mailadres niet meer kunt gebruiken, neem dan contact op met fxaccounts_help@mozilla.com.

Kan ik nog steeds mijn Persona-account gebruiken om me bij de Marketplace aan te melden?

Persona wordt met onmiddellijke ingang niet meer op de Marketplace ondersteund. Hoewel u uw apps naar uw Firefox-account kunt migreren, zult u zich niet meer met Persona kunnen aanmelden.

Hoe kom ik meer over Firefox Accounts te weten?

Zie Access Mozilla Services with a Firefox Account.