Template:donottrack

De functie Niet volgen is standaard uitgeschakeld, behalve in privévensters, waarin het standaard altijd is ingeschakeld. Doe het volgende om Niet volgen altijd te gebruiken:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging.
    Fx70ETP-DoNotTrack
  3. Kies onder Websites een ‘Niet volgen’-signaal sturen om te laten weten dat u niet wilt worden gevolgd Altijd.
  4. Sluit de pagina Instellingen. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
  1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging.
  3. Plaats onder Websiteprivacyvoorkeuren een vinkje naast Stuur websites een ‘Niet-volgen’-verzoek.
    Fx121-DoNotTrack
  4. Sluit de pagina Instellingen. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.