Template:DisableHWAFirefox

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Lisäasetukset-paneeli ja Yleiset-välilehti.
  3. Poista valinta kohdasta Käytä laitteistokiihdytystä jos mahdollista.
  4. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja napsauta sitten LopetaLopeta Close 29

Napsauta Firefox-valikkoa Fx57Menu ja napsauta sitten Sulje. Napsauta Firefox-valikkoa ruudun yläosassa ja napsauta sitten Sulje Firefox.Napsauta Firefox-valikkoa Fx57Menu ja napsauta sitten Sulje.

5. Käynnistä Firefox normaalisti.
  1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Yleiset-paneeli.
  3. Poista osiossa Suorituskyky valinta kohdasta Käytä suositeltuja suorituskykyasetuksia, jolloin näkyviin tulee lisävalintoja.
    Fx55Performance-disableHWA
  4. Poista valinta kohdasta Käytä laitteistokiihdytystä jos mahdollista.
  5. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja napsauta sitten LopetaLopeta Close 29

Napsauta Firefox-valikkoa Fx57Menu ja napsauta sitten Sulje. Napsauta Firefox-valikkoa ruudun yläosassa ja napsauta sitten Sulje Firefox.Napsauta Firefox-valikkoa Fx57Menu ja napsauta sitten Sulje.

6. Käynnistä Firefox normaalisti.