Template:adddevices

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

1. På den enhet du vill lägga till, starta Firefox och klicka på menyknappen Bilden "new FX Menu" finns inte.Fx57Menu.
  2. Klicka på Logga in till Sync… längst ner i menyn.
  3. I panelen SyncFirefox-konto som öppnas klickar du på Logga in.
  4. På inloggningssidan anger du samma e-postadress och lösenord som du använde på din andra enhet.
  5. När du har loggat in börjar Firefox synkronisera din information. Nu är allt klart!