Hur man tar skärmdumpar på Firefox OS

(Omdirigerad från Taking a Screenshot on Firefox OS)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Det är enkelt att ta skärmdumpar på Firefox OS. Gör så här:

1. Tryck och håll ned hemknappen och strömknappen samtidigt.
    FxOS screenshot
  2. Du kommer att få en avisering så att du vet att skärmdumpen togs.
    Skärmdump lagrad

Din skärmdump kommer att lagras i appen Galleri där du kan redigera och dela den. För mer information, se Hur man använder appen Galleri på Firefox OS.