Hur man konfigurerar Firefox Sync i Firefox för Android

Logga in på Firefox-konton på Firefox för Android för att synkronisera dina bokmärken, historik, inloggningar och öppna flikar mellan enheter.

Logga in på Firefox-konton

Alternativ 1: Para ihop din mobila webbläsare med Firefox på datorn

Så här synkroniserar du dina bokmärken, historik, inloggningar och öppna flikar med Firefox Sync med ett befintligt Firefox-konto och QR-kod:

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Synkronisera och spara dina data.
  4. Tryck på Skanna parkopplingskod i Firefox på datorn.
  5. Gå till firefox.com/pair på din dator.
  6. Tryck på Redo att skanna längst ned på skärmen Synkronisera och spara dina data i Firefox för Android-appen.
  7. Rikta enhetens kamera mot QR-koden på datorn.

Alternativ 2: Logga in med inloggningsuppgifter

För att synkronisera dina bokmärken, historik, inloggningar och öppna flikar med Firefox Sync genom att helt enkelt logga in på ditt befintliga Firefox-konto:

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Synkronisera och spara dina data.
  4. Tryck på Använd e-post istället och ange dina Firefox-kontouppgifter när du uppmanas.

Om du inte har ett befintligt Firefox-konto anger du din e-postadress när du uppmanas att göra det och trycker på Registrera dig eller logga in för att skapa ett. För ytterligare information, se Access Mozilla Services with a Firefox Account.

Välj vad som ska synkroniseras

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Trycka på din e-postadress.
  4. Sätt en bock bredvid de typer av information du vill synkronisera:
    • Bokmärken
    • Kreditkort
    • Historik
    • Inloggningar
    • Öppna flikar
Firefox Sync är inte ett verktyg för säkerhetskopiering online men är utformat för att du ska kunna synkronisera webbläsardata mellan två eller flera Firefox-installationer.