Itsenäinen osoitekirja

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Joskus voi tulla tarve käyttää pelkkää osoitekirjaa. Osoitekirjaa voidaan käyttää ilman, että käynnistettäisiin koko Thunderbird. Tämä tapahtuu käynnistämällä sovellus järjestelmän komentoriviltä komentorivivalitsimen kanssa.

1. Napsauta Windowsin Käynnistä-painiketta
  2. Napsauta Suorita... ja syötä Suorita-ikkunan Avaa-kenttään:

"%ProgramFiles%\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe" -addressbook

1. Avaa Pääte (Terminal) Ohjelmat-kansion (Application) Lisäohjelmat-kansiossa (Utilities)
  2. Syötä:

cd /Applications/Thunderbird.app/Contents/MacOS

./thunderbird-bin -addressbook

Avaa Pääte (Terminal) ja syötä:

cd <thunderbirdin_asennushakemisto>

./thunderbird-bin -addressbook

Jos tarvitset usein pelkkää Thunderbirdin osoitekirjaa, voit tehdä komennolle - ja siten osoitekirjalle - oman pikakuvakkeen.

Täydellisen luettelon Thunderbirdin komentorivivalitsimista löydät Mozilla Developer Networkin artikkelista Komentorivivalitsimet .