Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers

U kunt webpagina’s van andere browsers naar Firefox voor Android verzenden.

Dit werkt al volgt:

1. Open de pagina die u wilt delen, en tik daarna in uw browser op de optie Delen.
    U vindt deze optie in de meeste browsers door op de menuknop te tikken, gevolgd door Delen. Zie de instructies van uw browser als u hulp nodig hebt.
  2. Selecteer Firefox vanuit het menu.
    FirefoxMobileIcon

De koppeling wordt geopend in een nieuw tabblad in Firefox voor Android.