Nieuw in Thunderbird 17

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Menuknop van Thunderbird rechtsboven

Standaard wordt in Thunderbird 17 de menubalk (met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld) vervangen door een menuknop menu Thunderbird.

Menu Button

Eén klik op deze knop toont alle menu’s:

Menu Button Menu

Zie De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven om de menubalk weer terug te krijgen.

Titelbalk vervangen door tabbladen

Standaard vervangt Thunderbird 17 de titelbalk (de balk bovenaan die het venster identificeert) door ruimte voor tabbladen. Dit wordt beheerd door een nieuwe voorkeursinstelling mail.tabs.drawInTitlebar die u in de configuratie-editor kunt wijzigen.

Kleine wijzigingen

Mapgrootte toegevoegd aan mapeigenschappen

Het is nu mogelijk om de grootte van een e-mailmap op de harde schijf te controleren zonder een add-on te installeren. U kunt de grootte vinden via de volgende stappen:

1. klik met de rechtermuisknophoud de control-toets ingedrukt en klik op een map,
  2. selecteer Eigenschappen… en vervolgens het tabblad Algemene informatie.

Folder properties tb17