Cómo desinstalar una aplicación en Firefox OS

Este artigo xa non se mantén, polo que o seu contido pode estar obsoleto.

Esta páxina non existe en Galego. Cargouse a versión en Español. Se quere localizalo a Galego, prema aquí . Tamén pode ver a versión inglesa desta páxina.

Puedes eliminar cualquier aplicación de tu pantalla de inicio siguiendo estos simples pasos:

1. Presiona y sostén el ícono de la aplicación que deseas eliminar hasta que comience a sacudirse.
  2. Luego presiona la x que aparecerá en la parte superior izquierda del ícono de la aplicación.
  3. Presiona Borrar para confirmar la eliminación.
    App Delete Dialog (FFOS)
  4. Para completar el proceso, presiona el botón de Inicio.