Hur du konfigurerar Firefox Sync i Firefox Preview

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Logga in på ditt Firefox-konto i Firefox Preview för att synkronisera dina bokmärken och/eller historik mellan enheter.

Logga in på ditt Firefox-konto

Alternativ 1: Koppla ihop din Firefox Preview med Firefox på datorn

Så här synkroniserar du dina bokmärken och/eller historik med Firefox Sync med ett befintligt Firefox-konto och QR-kod:

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Logga in.
  4. Tryck på Skanna parningskod i Firefox för datorer.
  5. Gå till firefox.com/pair på din dator.
  6. Tryck på Öppna kamera längst ner på skärmen Aktivera Sync i appen Firefox Preview.
  7. Rikta enhetens kamera mot QR-koden på datorn.

Alternativ 2: Logga in med inloggningsuppgifter

Så här synkroniserar du dina bokmärken och/eller historik med Firefox Sync genom att bara logga in på ditt befintliga Firefox-konto:

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Logga in.
  4. Ange dina uppgifter för Firefox-kontot.

Om du inte har ett befintligt Firefox-konto trycker du på Skapa ett konto för att skapa ett. Mer information finns i Access Mozilla Services with a Firefox Account.

Välj vad som ska synkroniseras

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på din e-postadress.
  4. Sätt en bock bredvid de typer av information som du vill synkronisera:
    • Bokmärken
    • Historik
Firefox Sync är inte ett online-verktyg för säkerhetskopiering men är utformat så att du kan synkronisera surfdata mellan två eller flera Firefox-installationer