Hoe gebruiken jullie Leanplum in Firefox?

Mozilla maakt geen gebruik meer van de services van Leanplum.

Leanplum is een leverancier voor mobiele marketing. Sommige van onze producten voor mobiel gebruiken Leanplum om diverse functies en ervaringen te testen en bieden tevens aangepaste berichten en aanbevelingen om uw ervaring te verbeteren. Leanplum helpt ons bijvoorbeeld berichten aan te passen op basis van land en landinstelling, de onboarding-ervaring te wijzigen zodat we A/B-tests kunnen uitvoeren en contextuele hints te geven die gebruikers helpen productfuncties te ontdekken.

De lijst van onze mobiele producten die Leanplum gebruiken bevindt zich hier.

De opensource software development kit (SDK) van Leanplum is in onze mobiele producten ingebouwd en er worden gegevens naar Leanplum verzonden, dat is gebaseerd in de VS. U kunt ook meer lezen via hun privacybeleid.

Welke gegevens worden er verzameld en naar de Leanplum-backend verzonden?

Leanplum geeft per app willekeurige uuid’s uit en ontvangt geen DeviceID, AdvertisingID, of Firefox-client-ID.

Interactiegegevens

Leanplum houdt gebeurtenissen bij, zoals wanneer een gebruiker bladwijzers laadt, een nieuw tabblad opent, een populair verhaal van Pocket opent, gegevens wist, een wachtwoord en gebruikersnaam opslaat, een schermafbeelding maakt, media downloadt, gegevens met een zoekprovider-URL uitwisselt, of zich bij een Mozilla-account aanmeldt.

Technische gegevens

Leanplum ontvangt gegevens zoals land, tijdzone, taal/landinstelling, besturingssysteem en app-versie.

Bekijk voor meer details de documentatie voor iOS en Android.

Hoe voorkom ik dat er gegevens naar de Leanplum-backend worden verzonden?

U kunt de instelling ‘Gebruiksgegevens verzenden’ in het instellingenmenu wijzigen door deze instructies te volgen.