Hoe voeg ik codeopmerkingen toe aan een Thimble-project?

Codeopmerkingen zijn niet zichtbaar als de pagina wordt weergegeven en kunnen een nuttige manier zijn om informatie aan ombouwers te verschaffen, rechtstreeks in de code, in context. Dit zouden onder andere instructies kunnen zijn voor om te bouwen zaken, programmeertips, etc.

Gebruik deze syntaxis om een opmerking aan een HTML-bestand toe te voegen

<!--hier uw opmerking-->

Gebruik deze syntaxis om opmerkingen aan een CSS-bestand toe te voegen

/* hier uw opmerking */

Gebruik deze syntaxis om een enkelregelige opmerking aan een JavaScript-bestand toe te voegen

// hier uw opmerking [zorg ervoor dat u een regeleinde aan het einde van uw opmerking toevoegt]