Thunderbirdin aloitussivun muuttaminen

Thunderbirdin käynnistyttyä näytetään viestipaneelissa oletusarvoisesti ennalta määritetty "aloitussivu":

Voi muuttaa käynnistettäessä näytettävää sivua tai poistaa sen kokonaan käytöstä. Tämä tapahtuu Asetukset-ikkunassa. Napsauta Thunderbird-valikkoa ja valitse OminaisuudetTyökalut-valikkoa ja valitse AsetuksetMuokkaa-valikkoa ja valitse Asetukset.

Napsauta Yleiset-paneelia ja muokkaa aloitussivun asetuksia osiossa Thunderbirdin aloitussivu:

• Aloitussivun näyttäminen esteään poistamalla valinta valintaruudusta Näytä aloitussivuna viestikentässä Thunderbirdin käynnistyessä.
  • Oman aloitussivun voi määritellä kirjoittamalla sen verkko-osoitteen Osoite-kenttään.
  • Aloitussivun oletusasetukset voi palauttaa napsauttamalla Palauta oletusasetus -painiketta.

Viestipaneelin voi myös poistaa käytöstä. Napsauta valikkopalkissa Näytä, valitse Ruudun asettelu ja valitse alavalikosta Viestipaneeli.